Η διδακτική μας ομάδα
new SUCCESS!
Check social media

Tattoo Theme - FutureTeam Tattoo Theme - FutureTeam Tattoo Theme - FutureTeam

new SUCCESS

Οι καθηγητές μας
  ΛΟΥΚΙΔΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤEACHER-OWNER

  Kάτοχος πτυχίου του Ινστιτούτου Ξένων Γλωσσών και Φιλολογιών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Eιδίκευση στη Φωνητική και Θεωρητική και Εφαρμοσμένη Γλωσσολογία.

  Eιδίκευση σε τομείς όπως: Hγεσία για το σύγχρονο σχολείο, διοίκηση της εκπαίδευσης/διοίκηση ανθρωπίνων πόρων, προγραμματισμός και λήψη αποφάσεων, εκπαιδευτική ηγεσία, οργανωσιακή κουλτούρα και σχολικό κλίμα, οργάνωση και οικονομική διαχείριση εκπαιδευτικών μονάδων, παρατήρηση και αξιολόγηση διδασκαλίας και προσωπικού, επαγγελματική ανάπτυξη εκπαιδευτικού.

  36 χρόνια εμπειρίας στη διδασκαλία ξένων γλωσσών και στη διοίκηση εκπαιδευτικών μονάδων.

  Παρακολούθηση πληθώρας σεμιναρίων: διαφοροποιημένη διδασκαλία, δυσλεξία από τη θεωρία στην πράξη, σχέση εκπαιδευτικού –εφήβου, σύνδρομο burnout (επαγγελματική κόπωση), ανάπτυξη της πολλαπλής νοημοσύνης, ο ρόλος του εκπαιδευτικού σε ανομοιογενές επίπεδο τάξης, μαθησιακές δυσκολίες, ο εκπαιδευτικός στον 21ο αιώνα (ανάπτυξη δεξιοτήτων), επιστημονική κατάρτιση και ψυχική ευημερία του εκπαιδευτικού, team building, δεξιότητες καθοδήγησης προσωπικού, ο ανθρώπινος παράγοντας και η ανθρώπινη σχέση στην επιχείρηση, manager ως coach.

 • Περισσότερα +

  ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ - TEACHER

  Κάτοχος Bachelor’s (Βa) του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Α.Π.Θ με ειδίκευση στη μετάφραση και διερμηνεία και δεκαετή πείρα στο χώρο της εκπαίδευσης. Kάτοχος Zertifikat, ECDL και πιστοποιημένος εκπαιδευτής ενηλίκων.

  Προϋπηρεσία σε Κέντρο Δια Βίου Μάθησης με υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας σε προγράμματα δια ζώσης και online τηλεκατάρτισης. Διδασκαλία των Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα (pre-junior – proficiency) καθώς και σε πληθώρα αναγνωρισμένων πτυχίων (FCE, ECCE, ECPE, TOEIC, TIE, TOEFL, IELTS, NOCN).

  Η φροντιστηριακή πείρα σε συνδυασμό με την παρακολούθηση σεμιναρίων και ημερίδων* καθώς και η εμπειρία στη Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής, Δυσλεξία και άλλες μαθησιακές δυσκολίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα της διδασκαλίας και τις δυσκολίες που ενδεχόμενα προκύπτουν. Πλήρης εξοικείωση με τα σύγχρονα μέσα διδασκαλίας.

  *Ενδεικτικά: One Class, Multiple Exams (Hellenic American Union),
  What makes a good teacher (Celia Boukouvalla),
  Test-Taking Strategies for the ECCE (Hellenic American Union).

  ΑΝΔΡΕΑΝΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ - TEACHER

  Απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Σέφιλντ (Ηνωμένο Βασίλειο) με ειδίκευση στην αμερικανική λογοτεχνία. Κάτοχος CELTA certification από το Πανεπιστήμιο Cambridge: Πιστοποιητικό Διδασκαλίας της Αγγλικής Γλώσσας ως Δεύτερη, Ξένη Γλώσσα. Πιστοποιημένος διαδικτυακός εκπαιδευτικός από το κέντρο εκπαίδευσης ξενόγλωσσων εκπαιδευτικών, CELT Athens. Κάτοχος πιστοποιητικού τίτλου στην ειδική αγωγή από το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Κάτοχος πιστοποιητικού γνώσης χειρισμού ΗΥ από τη Vellum.

  Διδασκαλία στο πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς, Εκμάθηση Αγγλικών σε Εφήβους (Δήμος Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το κολέγιο CITY). Προϋπηρεσία σε κέντρο ξένων γλωσσών σε όλα τα επίπεδα (pre-junior – proficiency). Επίσημος μεταφραστής και επιμελητής κειμένων στην ιστοσελίδα PC-Steps.gr.

  Eκδόσεις:

  *Ανδρεανίδης, Β. (2020) Σχολικός Εκφοβισμός: Περιγραφή του Φαινομένου και ο Ρόλος του Μαθητή με Μαθησιακές Δυσκολίες. Στο: Παναγιώτης, Φ (επιμελ) 7ο Εκπαιδευτικό Συνέδριο Επιστήμες της Εκπαίδευσης: Το Σχολείο ας Αγκαλιάσει την Κοινωνία. Κοζάνη, Παν. Αιγαίου. Σελ.15-24. ISBN [978-618-5451-08-0].
  *Ανδρεανίδης, Β. (2018) Το Φανταστικό και Κοσμοπλασία στο Μυθιστόρημα του George R.R. Martin A Game of Thrones. [online] Διαθέσιμο στο: https://citylib.openabekt.gr/en/document/5c404d723e91fc761b01f48e [είσοδος] 12 Μαρτίου 2020.

  Ενδεικτικά Συνέδρια-Ημερίδες:

  *University of the Aegean, (2020) 12th Conference of Education Sciences "To Sxolio to Sxediazi I Koinonia", Enosi Ellinon Fysikon, University of the Aegean, Greece.
  *The University of Sheffield, (2019) Fiction 101: Knowing and Understanding the Basic Elements.
  *The University of Sheffield, (2017) Lesson Planning for Creative Teaching: The 'what' and the 'how'.
  *The University of Sheffield, (2017) SURE Scheme Presentation & Showcase.
  *The University of Sheffield, (2017) Drama in ELT- The Benefits for Teachers and Students.
  *The University of Sheffield, (2017) I Texni tis Grafis: Eksomologisis Trion Sygrafeon.
  *Aristotle University of Thessaloniki, (2016) Language and the Interface: A Workshop on Digital Literature.

  ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΙΩΑΝΝΑ-TEACHER

  Απόφοιτος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Σπουδές στο τμήμα Αγγλικής Γλώσσας και Λογοτεχνίας στο πανεπιστήμιο Masaryk στην Τσεχία.
  Πρακτική άσκηση σε σχολείο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Διδασκαλία των αγγλικών σε όλα τα επίπεδα.
  Προϋπηρεσία σε Κέντρα Ξένων Γλωσσών σε όλα τα επίπεδα (Pre-junior—Proficiency)

  Διαδικτυακή και δια ζώσης παρακολούθηση σεμιναρίων κλαδικών, παιδαγωγικών και γενικού περιεχομένου(ενδεικτικά):
  *12th Foreign Languages Forum
  *1st Online Foreign Languages Forum
  *Διδασκαλία Ξένων Γλωσσών σε Παιδιά Προσχολικής και Πρώτης Σχολικής Ηλικίας
  Μαθησιακές Δυσκολίες και Ξενόγλωσση Εκπαίδευση
  *Formal Linguistics and the Experimental Turn (Masaryk University)
  *Σεμινάριο «Διδάσκοντας τη Γραμματική της Αγγλικής Γλώσσας χωρίς θεωρία».
  *How to turn passive learning into active learning (Costas Grivas, Author, GRIVAS PUBLICATIONS)

  ΡΙΖΟΥ ΡΟΥΛΑ - TEACHER

  Πτυχιούχος του τμήματος Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κάτοχος άδειας διδασκαλίας της αγγλικής γλώσσας .Κάτοχος του πτυχίου E.C.D.L. ( European Computer Driving License ).

  Πολυετής προϋπηρεσία σε Κέντρα ξένων γλωσσών. Διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας σε όλα τα επίπεδα (Ζertifikat A1- Ζertifikat C2). Διδασκαλία των Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα (pre-junior – proficiency)με υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας.

  Παρακολούθηση σεμιναρίων:

  *Η διδασκαλία της γερμανικής γλώσσας σε παιδιά σχολικής ηλικίας.
  *Ψυχοσυναισθηματική κατάσταση του μαθητή και γνωστική εξέλιξη.
  *Διδακτική μεθοδολογία της γερμανικής γλώσσας με τη χρήση οπτοκοακουστικών μέσων.
  *Cambridge ESOL seminar for PET – KET.
  *TESOL Macedonia – Thrace Convention “New Waves on the Tides of ELT”.

  KΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑ ΦΟΥΛΗ - TEACHER

  Πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Πολυετής προϋπηρεσία 26 ετών σε Κέντρα ξένων γλωσσών. Διδασκαλία των Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα (pre-junior – proficiency).

  ELT NEWS : Αυξημένη κινητική δραστηριότητα, διάσπαση προσοχής. Πανεπιστήμιο Αιγαίου : Χαρισματικά παιδιά.
  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Χαρισματικά παιδιά.
  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Η ψυχολογία του Ναρκισισμού και της υπερευαισθησίας.
  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Eπιστημονικό συνέδριο με θέμα, Συμβουλευτική-coaching-Διαμεσολάβηση και διευκόλυνση: Γεφυρώνοντας τις διαφορές για μια νέα Συμβουλευτική της Κρίσης.
  Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Πιστοποιητικό Εξειδίκευσης στη Συμβουλευτική και Life Coaching .
  Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Πιστοποιητικό Εξειδίκευσής : Κατάρτιση στη Συμβουλευτική, το Life Coaching και το Mentoring (η τέχνη της τροποποίησης της συμπεριφοράς, τεχνικές επικοινωνίας, δεξιότητες επιρροής και διαπραγμάτευσης, προσωποκεντρική προσέγγιση, γνωσιακή και συμπεριφοριστική προσέγγιση, Μentoring και συμβουλευτική στην εκπαίδευση, θεατρική αγωγή, συμβουλευτική ατόμων με αναπηρία, οικογενειακή συμβουλευτική). Στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του προγράμματος του Πανεπιστήμιο Αιγαίου εθελοντική πρακτική σε δημόσιο φορέα (Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας) με θέμα: Δημιουργική απασχόληση μέσα από την εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας σε παιδιά με ψυχολογικά, μαθησιακά και ελαφρά νοητικά προβλήματα.
  Coaching Evolution Academy International Ltd.: Foundation in Brain Coaching. με πιστοποίηση από τον Ευρωπαϊκό φορέα EMCC.
  Coaching Evolution Academy International Ltd.: Νευροεπισήμη, θετική ψυχολογία.

  ΠΑΝΑΓΟΥ ΛΙΛΙΑ - TEACHER

  Πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

  Πρακτική άσκηση σε σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

  Χρήστης της Γερμανικής και της Ισπανικής Γλώσσας.

  Παρακολούθηση επιμορφωτικού προγράμματος στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο πάνω στη διαφοροποιημένη διδασκαλία.

  Προϋπηρεσία σε Κέντρα ξένων γλωσσών. Πολυετής διδασκαλία των Αγγλικών σε όλα τα επίπεδα (pre-junior – proficiency) καθώς και σε πληθώρα αναγνωρισμένων πτυχίων (FCE, ECCE, ECPE, TOEIC, TIE, TOEFL, IELTS, NOCN) με υψηλότατα ποσοστά επιτυχίας .

  Παρακολούθηση σεμιναρίων και webinars πάνω σε διάφορα εκπαιδευτικά θέματα όπως μαθησιακές δυσκολίες και εκμάθηση ξένης γλώσσας, ψυχολογία των μαθητών στην τάξη, διδασκαλία σε παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας και τρόπους να ενισχύσουμε τη μάθησή τους μέσω της δημιουργικότητας, χρήση νέων τεχνολογιών στην τάξη, διδασκαλία ενηλίκων, κ.α. .

Check social media

Tattoo Theme - FutureTeam Tattoo Theme - FutureTeam Tattoo Theme - FutureTeam

ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΥ 51
ΧΟΡΤΙΑΤΗΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τηλ. 2310 349593 & 2310 349598

Stay Connected

Συμφωνώ με τους Terms and conditions
Web Design by CYLICOM
Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο τα cookies είναι ενεργοποιημένα.